Séphina is een kunstenaar die haar enthousiasme voor de wereld om haar heen tastbaar weet te maken in haar werk. Door haar flamboyante, vrije manier van schilderen, krijgt haar werk duidelijk een eigen karakter en een virtuoze beeldtaal. De positiviteit en levenslust van Séphina straalt duidelijk van haar schilderijen af.

Hoewel haar werken zich "snel thuis voelen" in een interieur, is de intensiteit, beweging en vrolijke uitbundigheid vooral van haar tulpenserie zo groot, dat het ver uitstijgt boven het begrip "decoratieve kunst". Séphina Kersten (José) is in snel tempo bezig één van de meest populaire kunstschilders van Nederland te worden. Zelfs Hare Majesteit Koningin Beatrix heeft een werk van Séphina in haar bezit.

 

 

Onder het thema "Flowers on the move", "Spirits of Nature" en de "Fun Art-mokkel-serie" stonden haar werken centraal in vele galerieën in binnen- en buitenland en speciale toplocaties. Links ziet u het resultaat van de opdracht van Winnemuller Reizen voor het ontwerp van de internationale reisbus. Rechts ziet u het ontwerp voor de Davis Cup, een opdracht van de KNLTB die een internationaal karakter heeft gekregen. Hier zijn onder andere t-shirts en kalenders van verschenen.